Fit Voetbal 40+

Het is voor mij al even geleden dat in aan mezelf gewerkt heb, fysiek. En ik mis het en baal dat ik minder sterk ben, dikker wordt en minder energie heb.

Om te blijven sporten in mijn drukke bestaan is lastig, ook lastig te plannen. Laat staan de motivatie te vinden om vol te houden, door te gaan en conditie te trainen. Het vinden van de juiste modus om tijd voor mezelf te maken om te sporten ben ik kwijt.

Daarom organiseer ik Fit Voetbal, elke dinsdag en donderdag vanaf 20:30 uur. Met een groep 40+ mannen eerst een kwartier kracht, gevolgd door een uur spel sporten. (o.a. Voetbal | Tafeltennis | Hockey | Basketbal). Lol maken, maar ook afzien, en na afloop een biertje vormen de basis om tijd voor mezelf terug te vinden, ook fysiek.

Ik nodig je bij deze uit om deel te nemen aan mijn trainingen.

Kim

Nog plaats voor 2 man! €50,- per maand Elke dinsdag & donderdag | 20:30 - 21:45

Schrijf je in!

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu snel in!

Mail naar: info@sportcentrumutrecht.nl

Gegevens die wij nodig hebben:
– Naam:
– Telefoon nummer:
– E-mail adres:
– Welke Fit Voetbal dag (dinsdag of donderdag):